Marga Yoga Θεσσαλονίκη

Εξειδικευμένα μαθήματα yoga για δασκάλους

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εξειδικευμένα μαθήματα yoga για δασκάλους

16/01/2021 | 10:00 - 12:00

25€

 

Η marga με την αρχή της νέας χρονιάς ξεκινά εξειδικευμένα μαθήματα yoga στοχευμένα στην αποκατάσταση και τόνωση του μυοσκελετικού και ενδοκρινολογικού μας συστήματος.

Ένα  εβδομαδιαίο ειδικό 2ώρο πρόγραμμα μαθημάτων που απευθύνεται σε δασκάλους γιόγκα αλλά και μαθητές με εμπειρία και καλά εξοικειωμένους με τις ασκήσεις αναπνοών και τον διαλογισμό.

– Εφαρμόζοουμε τεχνικές  hormone yoga therapy και restorative yoga

– Ενεργειακές πρακτικές που συντονίζουν και θέτουν τον εγκέφαλό μας σε ομαλή λειτουργία και εξισορροπούν τα συναισθηματικά κέντρα (chakra)

– Εξερευνούμε τις δυνατότητες αυτοΐασης με συγκεκριμένες ασκήσεις, αναπνοές και διαλογισμούς, ώστε να μπορούμε  να συμμετέχουμε στη θεραπευτική διαδικασία, αλλά και να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας απέναντι σε πλήθος παθήσεων

– Γινόμαστε μύστες των φυσικών και εναλλακτικών τρόπων θεραπείας, αντλώντας γνώση από τη φύση και  τις πανάρχαιες πρακτικές ίασης, χρησιμοποιώντας όσα απλόχερα αυτές μας προσφέρουν

Οι δάσκαλοι yoga χρειάζονται ειδική φροντίδα και αποκατάσταση του μυοσκελετικού τους συστήματος και σίγουρα χρειάζονται ιδέες και έμπνευση!!! Με αυτήν την σκέψη δημιουργήθηκε αυτό το τμήμα!!!

κόστος: 25 ευρώ/μήνα

έναρξη 16/1/21, 10:00πμ και κάθε Σάββατο την ίδια ώρα!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16/01/2021
Ώρα:
10:00 - 12:00
Κόστος:
25€