Marga Yoga Θεσσαλονίκη

Ο δρόμος του Dharma

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο δρόμος του Dharma

21/11/2015 | 08:00 - 22/11/2015 | 15:00

90€

ο δρόμος προς το δικό μας προσωπικό μονοπάτι…

Με τη λέξη dharma εννοούμε την υλοποίηση του σκοπού της ενσάρκωσής μας, δηλαδή η ψυχή να εκφράσει τη μοναδικότητά της στον κόσμο και παράλληλα μέσα από αυτή τη δράση να τελειοποιηθεί, δηλαδή να δουλέψει τις μεγαλύτερες αδυναμίες της.
Ζούμε σε ένα δυικό σύμπαν, αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ παράλληλα το ποθούμε περισσότερο από κάθε τι και είναι αυτό που θα μας εξελίξει τελικά.
Σε αυτό το τετραήμερο θα δουλέψουμε για να βρούμε το dharma μας. Αρχικά δύο μέρες με την Πασχαλιά θα ψάξουμε το σώμα να εντοπίσουμε αισθήσεις, παθήσεις και ό,τι άλλο έχει να μας πει, και το νου να εντοπίσουμε παλιές λανθασμένες εντυπώσεις και πεποιθήσεις που εμποδίζουν την υλοποίηση του dharma. Βαθιά μέσα μας η καρδιά μας ξέρει αλλά χρειάζεται καθοδήγηση και εμβάθυνση για να έρθει στο συνειδητό μας επίπεδο η εσωτερική μας αλήθεια.
Τα εργαλεία μας θα είναι και πάλι το σώμα και η αναπνοή και θα χρησιμοποιήσουμε βιωματικές και νοητικές ασκήσεις αλλά και διαλογισμό για να έρθουμε κοντά στη καρδιά και να ακούσουμε το κάλεσμά της…
Στη διάρκεια αυτού του σεμιναρίου θα δωθούν αναλυτικές οδηγίες για το στήσιμο του tressure map, και πως μπορούμε το ντάρμα μας να το υλοποιήσουμε βήμα βήμα.

Το επόμενο διήμερο θα αναλάβει τα ηνία η Ελίζαμπεθ με το δικό της τρόπο και την δική της βαθύτατη αισθητηριακή αντίληψη θα μας πάει και αυτή ακόμα πιο πέρα ακόμη πιο κοντά στην καρδιά. Σκοπός της να εξισορροπίσει την θηλυκή ενέργεια της δημιουργικότητας και την αρσενική ενέργεια της δράσης μέσα μας και να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε το dharma μας ανεβάζοντας τη δόνησή μας προς την πέμπτη διάσταση.

Κασίδου Πασχαλιά

η Πασχαλιά είναι δασκάλα hatha yoga με πτυχίο 780 ωρών, διδάσκει θεραπευτικές τεχνικές εξισορρόπησης του σώματος με το νου και την ψυχή, με άσανες (σωματικές ασκήσεις), αναπνοές, βαθιά χαλάρωση και διαλογισμό. Ασχολείται τα τελευταία 10 περίπου χρόνια με την τεχνική του Breathwork-Rebirthing αλλά και με άλλες μεθόδους σύγχρονης ολιστικής-εναλλακτικής θεραπείας του ανθρώπου. Εισηγείται σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης από το 2014. Έχει σπουδάσει Φιλοσοφική και Ιστορία Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης.

Ελίζαμπεθ Ανν

Η Elizabeth Ann είναι πνευματική διδασκάλισσα και θεραπεύτρια. Αφιερώθηκε εδώ και 20 χρόνια στην αναζήτηση και στην ανάπτυξη σεμιναρίων, workshops και προγραμμάτων κατάρτισης για εκπαιδευτικούς.
Η Elizabeth Ann δουλεύει με ποικιλλία πνευματικών και πρακτικών μέσων ώστε να βοηθήσει τους ανθρώπους να συνδέσουν την καθημερινότητά τους με τον ανώτερο Εαυτό τους. Είναι επίσης τέως Διευθύντρια του Diana Cooper Foundation, μέλος του Sound Healers Association, του Chartered Institute of Personnel and Development και του National Society for Professional Hypnotherapists. Είναι, τέλος, Reiki Master και Δασκάλα Dru Yoga καθώς και εκπαιδευμένη σύμβουλος.

 

Κόστος, μη μέλη 150 ευρώ το τετραήμερο και 90 ευρώ μεμονωμένα το κάθε διήμερο, τα μέλη της marga yoga 130 ευρώ το τετραήμερο και 80 ευρώ μεμονωμένα το κάθε διήμερο
Οι θέσεις είναι περιορισμένες, απαιτείται κράτηση με προκαταβολή το 50% του ποσού.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
21/11/2015 | 08:00
Τέλος:
22/11/2015 | 15:00
Κόστος:
90€

Χώρος Διεξαγωγής

Marga Yoga
Μαρασλή 11
Θεσσαλονίκη, 54224 Greece
Phone
6946461188
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Διοργανωτής

Marga Yoga
Phone
6946 461188
Email
info@margayoga.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής