Marga Yoga Θεσσαλονίκη

Εβδομαδιαιο πρόγραμμα μαθημάτων live & on line

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα μας στο 6946 46 11 88

Τμήματα

Θεραπευτική Yoga Ι
Hatha yoga με χρήση βοηθημάτων, pranayama, διαλογισμός. Στην τάξη αυτή δουλεύουμε βασικές θεραπευτικές τεχνικές, μένουμε συνειδητά στις asanas με πολύ έμφαση στην αναπνοή. Κατάλληλο για εγκύους.

Θεραπευτική Yoga IΙ
Hatha yoga με χρήση βοηθημάτων, pranayama, συγκέντρωση προσοχής και διαλογισμός. Στην τάξη αυτή δουλεύουμε προχωρημένες θεραπευτικές τεχνικές, μένουμε συνειδητά στις asanas με πολύ έμφαση στην αναπνοή. Κατάλληλο για εγκύους.

Yoga Therapy για την ανακούφιση της μέσης

Αυτό το μάθημα θα είναι ειδικά σχεδιασμένο για προβλήματα μέσης, δισκοπάθεια, δισκοκήλη, ευθειασμός, λόρδωση, στρες λαγονοψοίτη. Η λάθος στάση του σώματός μας και η ψυχολογική πίεση, εκδηλώνονται με προβλήματα στη μέση που συνήθως καταλήγουν και στα ισχία. Σε αυτό το τμήμα θα μπορούν να συμμετέχουν άτομα με χρόνια ή περιστασιακά προβλήματα μέσης, που δεν βρίσκονται σε φάση οξύ πόνου, αλλά και κάθε ασκούμενος που θέλει να μάθει να προστατεύει την μέση του στην καθημερινή ζωή, ώστε να μην έχει προβλήματα στο μέλλον.

Hatha Yoga (αρχαρίων)
Στο μάθημα αυτό δουλεύουμε pranayama, στατικές θέσεις με σκοπό την βαθιά σύνδεση με το σώμα και την συγκέντρωση προς τα μέσα και τον διαλογισμό. Συχνά στο μάθημα μπαίνουν στοιχεία yin yoga, θεραπευτικής yoga και vinyasa. Κατάλληλο για εγκύους, μέχρι την 22η εβδομάδα κύησης.

Hatha Yoga (Μέσων)
Hatha yoga, pranayama, συγκέντρωση προσοχής και διαλογισμός. Σε αυτό το τμήμα διδάσκονται τεχνικές για μέσους μαθητές, δηλαδή για μαθητές με εμπειρία. Στο μάθημα αυτό δουλεύουμε τις κλασικές asanas και vinyasa, προσπαθώντας να εμβαθύνουμε στην πρακτική μας και στην κατανόηση των θέσεων, του σώματος και του νου μας μέσα σε αυτές.

Raja Yoga
Hatha yoga για όλα τα επίπεδα, pranayama, συγκέντρωση προσοχής, διαλογισμός και φιλοσοφία. Στο μάθημα αυτό έχουμε πάντα ένα θέμα, το οποίο το προσεγγίζουμε με όλα τα εργαλεία της yoga, αλλά και με τον συνειδητό νου, κατανοώντας και συνδέοντας καλύτερα τις τεχνικές της yoga με την ίδια μας τη ζωή.

Yoga Nidra και Pranayama
Βαθιά χαλάρωση, αποτράβηγμα των αισθήσεων προς τα μέσα (pratyahara), συγκέντρωση του νου (dhyana) και διαλογισμός. Όλη η πρακτική γίνεται είτε σε καθιστή θέση είτε σε savasana (ύπτια στο έδαφος) και είναι κατάλληλη για όλους, έμπειρους και μη ασκούμενους. Στο τμήμα αυτό θα διδάσκονται και πιο προχωρημένες τεχνικές pranayama.

Masterclass

Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε έμπειρους μαθητές και δασκάλους yoga. Μπορούν να θεωρηθούν και μια προετοιμασία για να παρακολουθήσει κάποιος στο μέλλον εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων. Δίνονται προχωρημένες τεχνικές και εξειδικευμένες ασκήσεις για το ενδοκρινολογικό και το μυοσκελετικό σύστημα που βοηθούν στην αναζωογόνηση του οργανισμού και στην ξεκούραση. Ταυτόχρονα όμως γίνεται εμβάθυνση σε asanas και σε διαλογιστικές τεχνικές και προχωρημένες τεχνικές pranayama.

Face Yoga

Η  Face yoga είναι μια αποτελεσματική μέθοδος που διεγείρει τη ροή της κυκλοφορίας του αίματος και της ενέργειας, ενισχύοντας όλους τους μύες του προσώπου καθώς και την παραγωγή κολλαγόνου (το οποίο όπως γνωρίζουμε κρατά το δέρμα μας σφριγηλό και τεντωμένο) και καθυστερεί την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Το δέρμα ενυδατώνεται, σφίγγει και αποκτά μια πιο υγιή όψη καθώς η επιδερμίδα γίνεται πιο λαμπερή.

On Line Yoga Classes

Όλα τα τμήματα της marga yoga είναι live και online ταυτόχρονα εκτός από τη Face Yoga και το μάθημα των δασκάλων (Master Class) που είναι μόνο online. Έτσι υπάρχει η δυνατότητα ζωντανής διόρθωσης από τον δάσκαλο αλλά και αλληλεπίδρασης με την υπόλοιπη τάξη, ενώ συνδέεστε απομακρυσμένα. Μπορείτε να κάνετε την πρακτική σας από το σπίτι και να έχετε την ζωντανή επαφή με τον δάσκαλο και με την τάξη.

Η on line σύνδεση έγινε απαραίτητη λόγω της πανδημίας covid-19, αλλά τελικά μας αποκαλύφθηκε ένας νέος τρόπος να συνδεόμαστε, να μένουμε σε επαφή, παρ’ όλη την απόσταση που μπορεί να μας χωρίζει. Τίποτα δεν αντικαθιστά την σύνδεση μέσα στην τάξη, όταν όμως ζείτε κάπου απομακρυσμένα ή έχετε έλλειψη χρόνου σίγουρα είναι ευχής έργον να είμαστε σε επαφή με αυτόν τον νέο τρόπο. Δημιουργική προσαρμογή λοιπόν πάντα με γνώμονα το καλύτερο για εσάς.

Τιμές

 • 55€/μήνα για απεριόριστα μαθήματα live και on line
 • 40€/μήνα για μία παρουσία την εβδομάδα
 • 40€/μήνα για on line απεριόριστα μαθήματα
 • Masterclass on line 20€/μήνας για μη μέλη-15€΄΄/μήνας για μέλη της marga yoga
 • Face yoga on line 20€/μήνας για μη μέλη-15€΄΄/μήνας για μέλη της marga yoga
 • Πακέτο masterclass και face yoga 30€ για μη μέλη και 20€ για μέλη της marga yoga
 • Πακέτο μαθημάτων: 80€/10 μαθήματα live (το πακέτο αυτό έχει διάρκεια ισχύος 3 μήνες)
 • Drop in σε live τμήματα 10€, σε on line 5€
 • Ιδιαίτερα μαθήματα hatha yoga δια ζώσης ή on-line: 30€/μάθημα
 • Ιδιαίτερα μαθήματα yoga therapy δια ζώσης ή on-line: 40€/μάθημα
 • Τρίμηνη συνδρομή για απεριόριστα μαθήματα live και on line 150€
 • Τρίμηνη συνδρομή για on line μαθήματα 110€
 • Ετήσια συνδρομή για απεριόριστα live και on line 450€
 • Ετήσια συνδρομή για απεριόριστα on line 360€

τελευταία ενημέρωση 1/11/2021


Πληροφορίες